Wat u kunt doen

Samen kunnen we ons sterk maken tegen de ziekte A.L.S. U kunt ons meehelpen om onze doelstellingen te bereiken. U kunt ons helpen door het organiseren van inzamelingsacties, maar er zijn meerdere mogelijkheden waarmee u ons kunt helpen. De verschillende mogelijkheden ons te steunen hebben we hier voor u op een rijtje gezet (aan uw rechterzijde, in het oranje blok).

Acties / Evenementen

Tour du ALS Mont Ventoux
Op 7 juni 2013 is het Tour du ALS Mont Ventoux, een beklimming van deze geweldige berg. De opbrengst van deze actie is voor de Stichting A.L.S. Nederland. Mijn zwager en zijn broer hebben zich al bereid verklaard om dan te gaan fietsen voor het goede doel. Ze moeten zich inschrijven en dat kost geld. We moeten acties voeren om geld in te zamelen zodat ze mee kunnen doen. Binnenkort kom ik met ideeŽn voor acties om sponsorgeld te werven.

Actie van de Lady Circle
En de landelijke club Lady Circle heeft toegezegd om 2 jaar zich in te zetten voor de stichting A.L.S. Nederland. Ik ben al bij de Dronter Club van Lady Circle geweest. Als A.L.S praktijk voorbeeld. Hennie was met me mee en las mijn verhaal voor. Daarna werden er veel vragen gesteld aan mij. Ze brachten me een verjaardagcadeau o.a. een abonnement op 8 keer een massage bij Khunmaimassage. Ik ben er nu 2 keer geweest en ga nog de komende 6 weken.